חברתימדריכים

מדריך טלגרם (Telegram) בעברית: ביטול התראות של מצטרפים חדשים מהאנשי קשר

אפליקציית טלגרם תפסה תאוצה וגידול משמעות מאז שנמסר לתקשורת מטעם וואטסאפ בבעלות פייסבוק כי בקרוב חלק מנתוני המשתמש בוואטסאפ ישמשו לשיתוף מידע עבור פייסבוק, הרשת געשה בעקבות הפרטיות הפרוצה, וואטסאפ התקפלה והודיעה שהשינויים יכנסו במועד יותר מאוחר.

צילום: thestar.com.my

מאז טלגרם קפצה בכמות הצטרפות מטורפת של משתמשים חדשים לדברי המנכ"ל פאבל דורוב.

אם אינכם רוצים לקבל התראה בכל פעם שאיש קשר שלכם נרשם לטלגרם בעקבות ההצטרפות ההמונית בכל העולם עקבו אחר השלבים הבאים:

  1. כנסו להגדרות -> ״התראות וצלילים״
  2. רדו למטה עד שתמצאו, =אנדרואיד= תחת ״אירועים״ את ״איש קשר הצטרף לטלגרם״ וכבו את הכפתור, =אייפון= בסוף הגלילה -> "אנשי קשר חדשים" (קבל התראה כשאחד מהאנשי קשר שלך מצטרף) כבו את הכפתור.

בהצלחה.

חלק מהטקסט באדיבות טלגרם ישראל.

הצג עוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים דומים

Back to top button
 

חוסם פרסומות מופעל

כדי לעזור לנו בהוצאות האתר, עליך לבטל את חוסם הפרסומות בדומיין האתר