דילוג לתוכן
iOS 8JailBreak

סאוריק מאשר: "Pangu8 הינה פריצה יציבה" – עדכנו כבר עכשיו!

קצת יותר משבועיים עברו מאז שחררו צוות Pangu את הגרסה הראשונית של כלי הפריצה החדש שלהם העונה לשם Pangu8 המאפשר לפרוץ את מערכות ההפעלה החדשה החדשות והמכשירים החדשים, אחרי שבועיים של שיתוף פעולה עם סאוריק, יוצר הסידיה, יש אישור – הפריצה מספיק יציבה.

PANGU2


שבועיים עברו מאז צוות Pangu שחרר את הגרסה הראשונית של Pangu8, שבועיים שלמים של שיתוף פעולה יחד עם יוצר חנות הסידיה – וסוף כל סוף יש אישור, הפריצה הינה פריצה יציבה.

"הפריצה יציבה מספיק", במהלך סוף השבוע האחרון פרסם סאוריק (Saurik) ציוץ בטוויטר המאשר כי כלי הפריצה Pangu8 יציב מספיק עבור כל אלו שהמתינו לאישור הרשמי.

בתרגום שלנו לעברית: אם אתם מחכים ועדיין לא פורצים את מכשירכם מכיוון שהפריצה עבור iOS 8 ו-8.1 "אינה יציבה מספיק", אז קבלו אישור – הפריצה הינה פריצה יציבה! 

אז כפי שהוכר למעלה – אם אתם עדיין מחכים לאישור הסופי שהפריצה עבור iOS 8 היא אכן יציבה, תרגישו חופשיים לפרוץ כבר עכשיו. למעבר למדריך לחצו כאן.

 

5 תגובות

  1. מישהו יודע למה כשאני רוצה למחוק או להזיז איקוניים אז זה עושה לי exit safe mode ?!

  2. שלום חברים
    להודיה-לא ברור לי על מה את כותבת אם תוכלי לפרט אשמח לדעת ולבדוק עיניינית
    לחסוי-תסתכל בראש המסך ותראה שהמכשיר שלך עולה במצב בטוח כנראה התקנת איזו אפליקציה ויש לך התנגשויות תוכנה תראה איזו התקנת לאחרונה שגרמה להתנגשות הזו תוריד אותה ותראה אם יש שינוי. ב ה צ ל ח ה !

  3. הכוונה מאז ששדרגתי מ7.1.2 ל8.1
    הספארי נטען לאט , הwifi עושה בעיות וקראתי שגם גולשים אחרים התלוננו ברשת.
    חבל ששדרגתי הייתי כל כך מרוצה קודם עם 7.1.2

    1. שלום הודיה
      עם איזה מכשיר את משתמשת
      לי יש את ה-5 והכל עובד מעולה ויש שיפור בזמן הסוללה
      הדברים עולים מהר יותר ברור ונקי יותר
      בדקי את כמות המקום החפשי שיש לך כי אם לא נשאר לך מספיק מניסיוני זה מקור לבעיה
      סיגרי אפליקציות שרצות ברקע אם נראה לך שלא תשתמשי בהן בזמן הקרוב הן צורכות זיכרון

הוסף תגובה על הנושא שקראת

Back to top button
Close

חוסם פרסומות מופעל

כדי לעזור לנו בהוצאות האתר, עליך לבטל את חוסם הפרסומות באתר זה.