חדשות אפלחדשות מהעולם

אפל מאשרת את רכישת פריימסנס הישראלית תמורת 350 מיליון דולר

לפני כשבוע דיווחנו כאן באתר על פי דיווח של אתר כלכליסט שאפל רוכשת את חברת PrimeSense בסכום של 345$ מיליון דולר, החברה עמדה מאחורי הפיתוח הטכנולוגי של Microsoft Kinect, כעת לפי האתר AllThingsD, הדוברת של אפל מאשרת את רכישתה של חברת פריימסנס (PrimeSense) הישראלית.

Kinect_Star_Wars_Demo_Web

פריימסנס היא חברה העוסקת בפיתוח טכנולוגיה המאפשרת לתקשר עם מכשירים באמצעות תנועות גוף, מיקרוסופט עשתה בעבר שימוש בטכנולוגיה של פריימסנס ב-Kinect, האישור על קיומה של הרכישה הגיע רק הלילה, מחיר הרכישה המשוער: 350 מיליון דולר.

תמונת פטנט להמחשת היכולת הטכנולוגית שאפל חיפשה:

patent apple primesense

כעת נותר לראות מה אפל מתכננת לעשות עם הטכנולוגיה שנרכשה מחברת פריימסנס, לפי אחת השמועות הטכנולוגיה תלקח לשימוש עבור הטלוויזיה שאפל מפתחת.

2 תגובות

הוסף תגובה על הנושא שקראת

Back to top button
בי שייר אנו משתמשים בעוגיות כדי להבטיח את תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש. אפשר לבחור אילו סוגי עוגיות להפעיל.
בחירת עוגיות


התקינו את תוסף הכרום לקריאה נוחה ישר מהדפדפן התקנה
לצפייה נוחה פתח באפליקציה
Close

חוסם פרסומות מופעל

כדי לעזור לנו בהוצאות האתר, עליך לבטל את חוסם הפרסומות באתר זה.