חדשות מהעולםשונות

פורד מתחייבת: לא נוותר על Apple CarPlay

בניגוד למגמה ההולכת וגוברת בתעשיית הרכב (ובראשה GM) לנטוש את מערכות השיקוף של אפל וגוגל, פורד מודיעה באופן חד משמעי, CarPlay תישאר חלק מרכזי מרכבי החברה.

CarPlay-קאר פליי. צילום מסך אפל

בכנס משקיעים שהתקיים ב-29 בדצמבר (שני), שרי האוס (Sherry House), סמנכ"לית הכספים של פורד, הבהירה כי החברה מחויבת להעניק ללקוחותיה את חופש הבחירה. "אנחנו חושבים שזה מוצר שהלקוחות שלנו מאוד נהנים ממנו, ולכן נמשיך לאפשר להם גישה אליו", אמרה האוס.

הרקע להחלטה

  • העדפת הצרכנים: סקרים עדכניים (כמו של J.D. Power) מראים באופן עקבי כי נהגים מעדיפים את ממשק ה-CarPlay (ציון שביעות רצון של 840) על פני מערכות המולטימדיה המקוריות של היצרניות (ציון 805).
  • התחרות: ההצהרה של פורד מגיעה כעקיצה ישירה למתחרה הגדולה GM, שהחליטה להסיר את CarPlay ו-Android Auto מכל דגמיה העתידיים (כולל רכבים חשמליים) לטובת מערכת סגורה משלה, מהלך שעורר ביקורת רבה בקרב צרכנים.
  • הסתייגות אחת: למרות התמיכה בגרסה הנוכחית, מנכ"ל פורד, ג'ים פארלי, ציין בעבר כי החברה עדיין בוחנת את הדור הבא של המערכת ("CarPlay Ultra") ואינה ממהרת לאמץ אותו באופן מלא כרגע.

הוסף תגובה על הנושא שקראת

Back to top button
בי שייר אנו משתמשים בעוגיות כדי להבטיח את תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש. אפשר לבחור אילו סוגי עוגיות להפעיל.
בחירת עוגיות


Close

חוסם פרסומות מופעל

כדי לעזור לנו בהוצאות האתר, עליך לבטל את חוסם הפרסומות באתר זה.