חדשות מהעולםשונות

טראמפ מכחיש מתיחות עם נתניהו ותוקף את הדיווח של ברק רביד "פייק ניוז מוחלט"

נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, התייצב הערב לראיון בלעדי ומיוחד לחדשות 14, במהלכו דחה בשאט נפש את הדיווחים על משבר ביחסים בין וושינגטון לירושלים.

לוגו ערוץ ארבע עשרה – Channel 14.

טראמפ, שדיבר על רקע המבצע האסטרטגי המשותף "שאגת הארי", תקף חזיתית את העיתונאי ברק רביד והגדיר את פרסומיו כניסיון נואש לייצר דרמה שקרית.

המבצע המשותף "שאגת הארי" והקשר ההדוק עם נתניהו

במהלך הראיון, טראמפ הדגיש כי שיתוף הפעולה הביטחוני בין ישראל לארה"ב נמצא בשיאו, במיוחד לאור הכניסה לשבוע השלישי של מבצע "שאגת הארי". לדברי הנשיא, התיאום מול ראש הממשלה בנימין נתניהו הוא "בלתי מתפשר" והדוק מאי פעם. טראמפ הבהיר כי המטרות המשותפות במזרח התיכון מקבלות עדיפות עליונה וכי אין כל שחר לטענות על קרע בצמרת ההנהגה של שתי המדינות.

"טעות, שקר, פייק ניוז": המתקפה על ברק רביד

הנשיא לא חסך במילים כאשר נשאל על הדיווח של ברק רביד בדבר מתיחות מדינית. "מדובר בשקר ופייק ניוז ברמה של כיתה ג'", הצהיר טראמפ בנחרצות. "זה בדיוק ההפך מהמציאות. היחסים ביני לבין נתניהו מעולם לא היו טובים יותר". דבריו אלו של הנשיא מגיעים בתקופה רגישה של פעילות צבאית נרחבת, והם נועדו להעביר מסר של אחדות מוחלטת מול האתגרים האזוריים.

ראיון בלעדי ומלא בחדשות 14

הראיון המלא עם הנשיא דונלד טראמפ, הכולל התייחסויות נרחבות למצב הביטחוני באיראן, העתיד המדיני של האזור וציטוטים בלעדיים נוספים, ישודר הערב במהדורה המרכזית של חדשות 14 בהגשת מגי טביבי. הראיון צפוי לעורר הדים נרחבים לא רק בישראל אלא גם בזירה הפוליטית האמריקאית, לאור העובדה שטראמפ בחר בכלי תקשורת ישראלי כדי להפריך את השמועות על מתיחות.

לקריאה נוספת בערוץ 14.

הוסף תגובה על הנושא שקראת

Back to top button
בי שייר אנו משתמשים בעוגיות כדי להבטיח את תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש. אפשר לבחור אילו סוגי עוגיות להפעיל.
בחירת עוגיות


התקינו את תוסף הכרום לקריאה נוחה ישר מהדפדפן התקנה
לצפייה נוחה פתח באפליקציה
Close

חוסם פרסומות מופעל

כדי לעזור לנו בהוצאות האתר, עליך לבטל את חוסם הפרסומות באתר זה.