חדשות אפל

האם סמסונג תייצר את המסכים המתקפלים לאייפון

סמסונג דיספליי (Samsung Display) התחילה לבנות קו ייצור ייעודי למסכים של אייפון מתקפל, מה שמרמז שהמכשיר הזה עשוי להגיע בקרוב.

מפעל סמסונג דיספליי-Samsung Display. צילום: יח"צ

שמועות על אייפון מתקפל מסתובבות כבר שנים, אבל לאחרונה נשמע שהוא בשלבי בדיקת אבטיפוס, עם ייצור המוני מתוכנן ל-2026. המפעל החדש של סמסונג רק מחזק את השמועה.

לפי ET News, הקו החדש נבנה במפעל A3 באסאן, כ-55 ק"מ מסיאול. תהליך ההקמה התחיל במחצית השנייה של 2024 וכעת הושלם. גורמים בתעשייה אמרו שסמסונג חתמה על חוזה בלעדי עם אפל לייצור המסכים.

דיווחים קודמים טוענים שסמסונג תייצר מסכים בעיצוב של אפל, בלי בעיית הקמטים שקיימת במסכים מתקפלים אחרים. קו הייצור צפוי לייצר 1.25 מיליון מסכי OLED מתקפלים בגודל 7 אינץ' בחודש, כלומר 15 מיליון בשנה. לפי הדיווח, אפל מתכננת לייצר 6-8 מיליון אייפונים מתקפלים ב-2026, אבל אין בסיס ברור להערכה הזו.

ET News לא תמיד מדויק לגבי התוכניות של אפל, אבל הוא אמין יותר בדיווחים על שרשרת האספקה שלה. לאחרונה, המקורות שלהם טענו שהאייפון לציון 20 שנה יקבל טכנולוגיית מסך יחודית וסוללה מתקדמת.

בינתיים, סמסונג ממשיכה להשקיע בטכנולוגיה של מסכים מתקפלים, כנראה היא מאמינה שהם העתיד של הסמארטפונים. מה אתם חושבים, תקנו אייפון מתקפל כשייצא?

הוסף תגובה על הנושא שקראת

Back to top button
בי שייר אנו משתמשים בעוגיות כדי להבטיח את תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש. אפשר לבחור אילו סוגי עוגיות להפעיל.
בחירת עוגיות


התקינו את תוסף הכרום לקריאה נוחה ישר מהדפדפן התקנה
לצפייה נוחה פתח באפליקציה
Close

חוסם פרסומות מופעל

כדי לעזור לנו בהוצאות האתר, עליך לבטל את חוסם הפרסומות באתר זה.